torstaina, helmikuuta 16, 2006

Ykä yksinäinen

Dublinersin kulmapöydässä pohdittiin jatkoa eiliselle irkkikeskustelulle siitä, millainen ääni oksuamisesta lähtee. Viehättävä aihe, eikö totta. Keskustelun lomassa irtosi myös muutamia demonstraatioita muiden asiakkaiden suureksi iloksi.

Oma ehdokkini on pitkä, spontaani ja vapauttava hyyyaaaalllll. Muita tarjottuja vaihtoehtoja ovat outoon kurkkuäänteeseen päättyvä hyyyaaaaarrrr, vessanpöntön huuhtelun sisältävä hyyyaaarrrrlllll ja tukahduttava hyaaagg, jossa lopputuote onnistutaan viime tingassa nielaisemaan takaisin sinne, mistä se pyrkii pois. (Seurauksena on kuitenkin todennäköisesti auttamaton hyyyaaaallll tai hyyyaaaarrrrrr, joten itse asiassa hyaaaggin loppunielaisu ei auta mitään vaan pahentaa tilannetta). Hyaaagg jättää ehdottomasti suuhun pahimman maun, mahdollisesti myös sattumia (jolloin Ykä ei luultavasti jää yksinäiseksi), hyyyaaaarrrrr taas saa kurkun kirvelemään.

Kaikkein ehdottomin oli kuitenkin Jounin kiteytys siitä, mitä hyal todella on: "Hyal on huuto, joka kuuluu, kun on juuri syönyt kurkkupastillin". Täsmennettäköön vielä, että pastillin ei siis kuulu jäädä ruokatorveen kiinni. :)

Ei kommentteja: