torstaina, helmikuuta 23, 2006

Blogikierroksella

No shit! Jukka Kemppisellä on blogi! Ja kiinnostava blogi onkin. Miksi en ole aiemmin googlannut? Tämä menee heti seurantalistaani.

Sanomalehtiviikko-blogissa taas oli mieltä lämmittävä kuvaus nykyajan kouluruoasta (joo, viime viikon päivityksiä, mutta multa on jäänyt tuon seuraaminen vähän vähälle). Kyllä nykymuksujen kelpaa. Omana ala-asteaikanani kasvisruoka tarkoitti lähes yksinomaan pinaattilettuja, allergiaruokaa käytiin anelemassa keittiöstä, leipä oli valinnaisesti koulu- tai raitanäkkiä, lautaset olivat oranssia muovia ja perunat niitä kuuluisia kumisia. On mahtavaa, että Suomessa on olemassa kouluruokailu ja että sen tasoa on saatu noin huimaavasti parannettua. Toivottavasti sitä osataan myös arvostaa.

Blogikierroksella havaitsin myös, että suosikkini ARS 06 -näyttelyssä ovat pääosin samoja kuin Leena Virtasen kuusivuotiaalla, joskin Virtasen tytärtä miellyttäneen taiteen lisäksi minuun vetosivat erityisesti myös Charles Sandisonin sanainstallaatio sekä Walter Martinin ja Paloma Munosin lasipallot. Mitä tämä kertoo minusta?

Niin ja tämän päivän parhaat naurut lähtivät tietysti Ylioppilaslehden Hyytelöstä.

Haamupäivityksenä: tulin vielä kertomaan, että kappale vuokrasopimuksestani on lähtenyt Mainziin eilen sähköpostin liitetiedostossa ja tänään etanapostilla kirjekuoressa. M'olen siis näillä näkymin turvassa Reinin tulvilta. (Käsi sydämellä: huokasitko nyt, että "Schade"?? ;)

Ei kommentteja: