torstaina, helmikuuta 16, 2006

Jestas sentään, mitkä... uikkarit.

Ilta-Sanomien tämänpäiväisen numeron kannessa hehkutetaan Sports Illustratedissa julkaistuja uikkarikuvia. Viittaus artikkeliin löytyy myös netistä, mutta ilman niitä kuvia, jotka paperilehdessä saavat suurimman huomion osakseen.

Lehti hehkuttaa kannessaan punaisella taustalla keltaisin tekstein: "Oho, mitä uikkareita". Uijui mitä uikkareita tosiaan! Iltis omistaa suurimman osan juttunsa palstatilasta kuvalle, jossa Molly Sims poseeraa noin 25 miljoonan euron hintaisissa timanttibikineissä. Timanteissa totta tosiaan. Nämä bikinit koostuvat sanatarkasti kahdesta timanttinarusta, joista toinen muodostaa stringimäisen alaosan -- strategisella paikalla on pikkuinen timanttisydän. Toinen naru kulkee lenkkinä niskan takaa ja rintamuksen ympäri. Myös nännien päällä on pikkuiset timanttisydämet. Näinköhän noissa viitsisi polskutella meressä Palm Beachin edustalla tai Alanyan rannoilla?

Periaatteessa timanttibikinit ovat tyylikäs tapa viuhahtaa. Lyön nimittäin vetoa, että ne paljastavat kaiken heti kun ihminen liikahtaa vähänkin. Saisikohan ne yllään suoritettua jopa Iidan cumun -- siis vanhan cumun?

(Muokkista rallaa: Veikkaanpa, että niin valitettavaa kuin se onkin, timanttibikineihin sonnustautuminen lasketaan kuitenkin pukeutumiseksi. Luulen, ettei selitykseksi kelpaa edes se tosiseikka, että timantit kuuluvat tytön iholle luonnostaan.)

Ei kommentteja: