maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Lähdön hetki lähestyy

Gradu ei valmistu ennen vaihtoon lähtöä. Lento on sunnuntaina ja nyt mun on ollut pakko alistua tähän asiaan. Mä en saa sitä millään viimeisteltyä viikossa. Otan siis mukaani tietokoneen, eri kirjoista otettuja valokopionippuja (epäekologista toki, mutta yritäpä vain saada kirjoja 5 kk ajaksi lainaan niin, ettei niihin tule sinä aikana yhtään varausta), noin kilon erilaisia artikkeleita sekä Heikki E.S. Mattilan maanmainion teoksen Vertaileva oikeuslingvistiikka (jota muuten suosittelen lämpimästi oikeuskielen ominaispiirteistä ja historiasta kiinnostuneille). En edes uskalla ajatella sitä summaa, joka matkatavaroideni ylipainosta taitaa koitua. Hmm. Ehkä voisin postittaa ne artikkelit itselleni... tai vyöttää itseni kirjoilla! Tulisi hauska turvatarkastus, kun saisin selittää, että ei, ne eivät ole naamioituja räjähteitä. :)

On ihan mukavaa lähteä vaihtoon, mutta kauheaa tietää, että näen seuraavien viiden kuukauden aikana Ollin vain kerran, kun se tulee kesällä käymään Saksassa. Olemme aiemmin olleet erossa toisistamme vain 10 vuorokautta tai sitä lyhyempiä aikoja kerrallaan. Onneksi on keksitty sellaisia apuvälineitä kuin Skype, irc, sähköposti ja tavallinen posti. Ja koska tulen sittenkin vääntämään tätä gradua siellä, ei ole pelkoa siitä, että aikakaan tulisi pitkäksi. Sitä paitsi siellä pelataan jalkapalloa, kesällä jopa MM-tasolla. Ehkä näen jopa suosikkipelaajani. :)

Niin joo, blogiin tulee taatusti sitten tunnelmia ja kuulumisia Saksasta. Ehkä jopa kuvia, jos saan niitä ulos kamerastani. Humanisti ja atk, muistanette.

Ei kommentteja: