tiistaina, maaliskuuta 21, 2006

Kysymyksiä vailla vastauksia

Joskus mieleen tulee kysymyksiä, joihin ei millään keksi vastausta. Yksi niistä on ehdoton: miksi ihmeessä ulkona on aina maailman kaunein sää kun on istuttava sisällä tietokoneen ja lähdekirjallisuuden ääressä tekemässä jotain, mitä ei voi lykätä? Nytkin ulkona paistaa aurinko ja minä istun sisällä tekemässä esseetä vain tällainen kahviarsenaali seuranani:



Vahvasti kahvin puolesta kantaa ottavan lehmämukin sain muuten joskus lahjaksi ystävältäni Hannalta. Se on osoittautunut juuri sopivan kokoiseksi gradua tehdessä. Kahviannos vaikuttaa piristävästi, mutta kädet eivät ala täristä. Etten vaikuttaisi lintsarilta kerron, että aion sankarillisesti puurtaa Wordin parissa vilkaisemattakaan muualle heti, kun olen päivittänyt tämän blogin. Ja nytkin olen vain tauolla. :)

Eilinen tapaaminen ryhmän ja Maija Jäppisen kesken meni mielestäni ihan hyvin. Oli ilmapiiriä puhdistavaa kuulla hallituksen puheenjohtajan ajatuksia viime viikon ylilyönneistä ja kaikesta, mitä siinä taustalla ja sen myötä oikeastaan tapahtui. Arvostan myös suuresti sitä suoraselkäisyyttä, jota hallituksen puheenjohtaja osoittaa saapumalla yksin kaikkien sitä toivovien ryhmien kokouksiin keskustelemaan tapahtuneesta. Helppoa se ei varmasti ole. Toivon, että osakuntien ja muiden ryhmien välille kohonnutta luottamuspulan muuria saadaan ajan mittaan madallettua keskustelemalla asioista avoimesti -- ja ettei kenenkään tarvitse pelätä turvallisuutensa puolesta kohdatessaan toisen ryhmän edustajan yksin pimeällä kujalla.

Ei kommentteja: