sunnuntaina, heinäkuuta 16, 2006

Hiljaa virtaa Rein

Täälläkö aurinkoista? Saanko esitellä otoksen ihostani. Ohjelmassa tänään Kolme väriä: punainen. Olkapää on jo ruskettunut, joten se ei enää palanut. Sen sijaan rintakehä, aijaijai. Ja hihattoman olkaimista jäi hipiääni niin makean valkoiset jäljet, ettei mun tarvitse näyttää ihmisille missä mulla on rusketusraidat. Ne näkevät sen ihan saletisti muutenkin.
Tein vanhempieni kanssa tänään maisemaristeilyn Reinillä, Bingenistä St. Goariin ja sieltä Rüdesheimiin (joka on lähialueen viehättävin viinikylä). Suosittelen ehdottomasti, jos tänne päin satutte. Lysti kustantaa suunnilleen 15 euroa naamaa kohti, opiskelijat ja lapset pääsevät puoleen hintaan. Ja maisemat ovat näkemisen arvoiset, vai mitä sanotte näistä:



Joenvarren uskomattomassa vihreydessä pursuaa linnoja ja viinitarhoja. Otsikko on sikäli väärässä, ettei Rein itse asiassa virtaa ollenkaan hiljaa vaan erittäin voimakkaasti -- niin voimakkaasti, että uiminen on suurimmassa osassa jokea kiellettyä.

Nyt menen hoivaamaan "palovammojani" kosteusvoiteella. Illalla niitä odottaa vielä ihanan viileä suihku (auuuts) ja voitelu Weledan villiruusuöljyllä. Tästä opimme ainakin sen, ettei suojakerroin 20 ole riittävä skandinaaville Saksassa, vaikka sitä lätkisikin iholle koko ajan lisää. :(

Ei kommentteja: