sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Posio kuittaa

Tämä lienee viimeinen Suomessa tehtävä postaus, sillä lähden noin puolen tunnin päästä lentokentälle. Mukaan lähtee lopulta neljä kassia, eli rinkka, matkalaukku, olkalaukku ja tietokonelaukku. (Voivoiapua. No, taksit ja lentoasemien tavarankuljetuskärryt on keksitty.)

Koto-Suomea ja etenkin Ollia tulee varmasti ihan kamala ikävä. Ystävät, kaverit, ihmiset, toverit rakkaat, laittakaa ihmeessä sähköpostia, ringutelkaa Skypellä tai sitten tavataan ircissä, jos tää yks humanisti keksii, mitä niihin serveritietoihin täytyy siellä syöttää ja mihin holeen tungen koneesta lähtevän piuhan (tai onko siellä ehken se sellainen werkko, langaton). Asuntolassani on kuulemma erillinen atk-osasto, joka ehkä osaa auttaa. Ne eivät vielä tiedä, mihin ovat päänsä pistäneet. Minä saavun sinne kohta ja sen jälkeen ne luultavasti pyytävät pian palkankorotusta. Buahahahaaa. ;)

Pitäkäähän peukkuja, tää lähtee nyt eksymään suureen maailmaan. Jos pääsen perille, kerron tässä blogissa taatusti lisää aiheesta. Ja muistakaahan olla kilttejä Johannalle, joka astuu nyt vuorostaan humanistilistalla remmiin vaihtoni ajaksi. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa, kirjoita usein kuulumisia! (ja tule ehjänä takaisin.)