maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Ihana peppu

Netti huoneessani on melkein toiminnassa. Tarkkaan ottaen istun TV-huoneen yhteiskäytössä olevalla koneella ja yritän löytää tietoa siitä, milloin atk-tukihenkilöt päivystävät Forumissa. Läppäriä kun ei saa liitettyä nettiin ilman niiden apua. Mun täytyy ensin allekirjoittaa suostumukseni siihen, että liityn myös asuntolamme intran käyttäjäksi. Täällä on tosi hienot systeemit. Asuntolan asukkaat voivat keskustella keskenään intrassa vähän niin kuin irkkaisivat. Ihan kuin sitä ei jaksaisi kävellä Partyraumiin asti jos tekee mieli jutella jonkun kanssa. :) (Joo, se on ihan oikeasti Partyraum. Siellä on pornonpunainen sisustus, hienoja seinämaalauksia, DJ-vehkeet, valot, diskopallot ja kaikki. Ja ei, Juho, se diskopallo ei ole yhtä iso kuin Limeksellä.). Heti kun saan näppeihini jonkun atk-tukihenkilöistä, pääsen taas irkkiin.

Mulla on meneillään turskatin ärsyttävä kevätvilustuminen. Naapuriparka (saksalainen Kathrin) ei varmaan nuku sen enempää kuin minäkään, kun saan öisin vartin mittaisia yskänkohtauksia. Niin kauan kun pysyn ulkona tai ilma on muuten raitista ja kosteaa, olen ok. Heti kun tulen sisälle kuivaan ilmaan, keuhkoni pyrkivät henkitorven kautta ulos kehostani. Olen seurannut täällä myös kiinnostuneena juttuja kehysväännöstä, klusterisuunnitteluista ja Ylkkärin pt-valinnoista. (Niistä nimistä muuten tasan kaksi sanoo oikopäätä ajateltuna mulle jotain, Matti Rämö ja Elina Kervinen.) Muistakaakin kertoa sitten miten kävi.

Muutaman känni-illan tuloksena osaan sanoa jo muutamia sanoja puolaksi. (Olen kaverustunut täällä mm. yhden suomalaistytön ja puolalaisjoukkion kanssa.) Osaan sanoa kauniisti puolaksi "iso olut", "ihana peppu", "kippis" ja "perse". Älkää vaan kysykö, että miten ne kirjoitetaan. Vastapainoisesti yksi puolalaispojista (joka on jotenkin Conan O'Brienin tyyppinen, paitsi lyhyempi ja tummatukkainen) kulkee ympäri kampusta sanoen tytöille suomeksi "minä rakastan sinua" tai "hyvä perse". Onneksi kukaan ei ymmärrä suomea. Siis toivottavasti kukaan ei ymmärrä suomea. ;)

Vaikka tänne on helppo sopeutua, enkä tunne mitään mieletöntä koti-ikävää, totta puhuen mulla on kuitenkin vähän ikävä a) Ollia, b) hyalilaisten huovutusjuttuja ja tarinoita Reiman nallesta sekä c) termostaattihanoja, joita ei tarvitse säätää ikuisuuksia saadakseen suihkuvedestä siedettävän lämpöistä. Täällä siis tulee vesi kahdesta eri nupista vääntämällä. Toinen säätelee kylmää, toinen kuumaa vettä. Vesi kelpaakin lähinnä keittämiseen ja peseytymiseen, sillä se "maistuu vehkeeltä", kuten Olli sanoisi. Juomavesi tulee siis pulloista.

Ai niin, täällä jalkapallon ihmemaassa on tietysti kommentoitava sitä, ettei Oliver Kahn pelaa MM-kisoissa. Scheiße. :(

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

meilläki on sua ikävä!

"kaikki penetroidaan!"