keskiviikkona, marraskuuta 16, 2005

Haukotuttaa

Istun töissä, kuten aina muulloinkin ja ihmettelen humppaparatiisien lähettämiä menoilmoituksia. Mulle tulee aina Mattilan iskelmäsisaruksista (Anne, Anneli, Anniina ja Anitta) mieleen lapsuuden barbileikit, joissa esiintyivät teinikaksoset Skipper ja Skapper. Vaikeaa varmaan arvata, että meillä oli naapurin tytön kanssa identtiset barbit. Kun naapurin tyttö muutti pois, Skapperista tuli Erica. Ja niin, siis, mä en oikeasti kuuntele iskelmää, mutta olen työni takia sikahyvin perillä siitä, mitä pääkaupunkiseudun lavoilla soitetaan. Kuin myös Tavastian ohjelmistosta, työväenopiston esitelmäsarjoista ja Salkkarien jaksojen nimistä. Ensi viikon tiistaina muuten Nahkatuoli pyöräyttää Ossille jymy-yllärin (jakso 1145). Sitä ei varmaan voi missata. ;)

Viikon nappituote on ehdottomasti naposteluporkkana. Aivan mahtava keksintö. Nam. Ja samalla kun pääsin vauhtiin, taidan myös kehua Rammsteinin uutta levyä. Biisit ovat taattua laatukamaa, jotkut hyviä, mutta surullisia ("Spring" ja "Stirb nicht vor mir"), jotkut hyviä, mutta sanoituksiltaan iljettäviä ("Spring" ja Jörö-Jukka-kirjasta tuttuun tarinaan pohjautuva "Hilf mir"), jotkut hyviä, mutta äärimmäisen tarttuvia (ensisingle "Benzin" ja seuraava single, levyn nimikappale "Rosenrot"). Kannattaa ehdottomasti myös kuunnella Benzin-singleltä se versio, jossa kitarat on korvattu Apocalyptican selloilla. Rrrrraskas. :)

HYY:n hallitusneuvotteluiden tulokset julkaistiin tänään. Toiset valinnat (HELP:in) yllättivät, toiset (esim. Sitvasin) eivät. Näyttäisi kuitenkin siltä, että ihan hyvän hallituksen olisimme saamassa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Saitpa kijoituksillasi nostalgisia tunteita Porthaniaan kohtaan aikaiseksi :)