torstaina, tammikuuta 26, 2006

Nakkena nakuttelua

Tänään editoimani menolista lupaa kansalle sunnuntaiksi villiä menoa. Tennispalatsin taidemuseossa on mm. kalsarityöpaja, jossa painetaan miesten pitkille alushousuille ominaisia kuvioita k.o. byysiin (ts. tee-se-itse-seksintappajat). Vähän myöhemmin samassa paikassa järjestetään Kysy kalsareista -tunti, jossa Nanson vaatesuunnittelija kertoo alushousujen suunnittelusta ja vastaa yleisön kysymyksiin. Kaiken kruunu on kuitenkin klo 16 alkava Skin-episodi, jossa (tiedotteen mukaan) "pelkkiin tangoihin pukeutunut taikuri Tatu Tyni taikoo viisi palloa näkymättömiin". Tiedotteessa jätetään mainitsematta välittömästi mieleeni tullut loppu tälle lauseelle: "...ja paljastaa kaksi muuta".

Eikä tässä vielä kaikki. Martinlaakson uimahallissa järjestetään koko perheen saunatapahtuma, jossa perheet ja pariskunnat voivat vapaasti käyttää samoja puku- ja suihkutiloja uimahallien perinteistä sukupuolijakoa uhmaten. Tiedotteessa mainitaan erikseen, että tilaisuudessa ei käytetä uimapukuja, valokuvaaminen on kiellettyä ja paikalla on koko ajan järjestysmies. Haloo! Eikö meidän suomalaisten pitänyt olla luonnollista saunojakansaa, joka oppii löylyhuoneiden etiketin jo ennen ensimmäisiä askeleitaan? (Sitä voi tietysti tulla kokeilemaan ainejärjestöaktiiveille tarkoitettuun saunailtaan Idalle ensi viikon torstaina.)

Alastomuus, mikä ihana asia. Iho on ainoa yllämme oleva asia, joka ei mene ikinä pois muodista (luojan kiitos, koska ihmiset näyttäisivät aika ällöiltä ilman sitä...). Oikeasti on aika turha uskotella, että takapuoleen tai lantioon otettu tatuointi on siinä ihan vain "omaksi iloksi" eikä lainkaan siksi, että sen on tarkoitus näyttää hyvältä ulospäin. Tai että brazilian waxing tuntuisi toimenpiteenä niin hyvältä, että sen ottaisi vain oman mukavuuden takia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

seuraavaan tylsään hetkeen duunissa: www.waiterrant.net.

huomannut, että eilisissä vaalivalvojaisissa M.Vanhanen uusine (iltsikan lukijoiden äänestämine!) laseineen näytti hämäävästi Clark Kentiltä?