keskiviikkona, joulukuuta 14, 2005

Rest in pieces

Edarin budjettikokous oli eilen. Järjestölehtitukeen saatiin vain 5000 euron lisäys havittelemamme 10 000 euron sijaan. No, onhan sekin nyt jotain ja jos tuki sidotaan sopimuspainojen sijaan tarpeeseen tästä lähin, niin ehkä sillekään potille ei silti tule mitenkään äärettömästi jakajia (parikymmentä euroa lehtitukea per julkaisu kuulostaisi lähinnä vittuilulta...). Toimintalisän korostaminen poliittisten toimintajärjestöjen avustusten jaossa meni myös valitettavasti läpi. Onhan se toki hienoa, että opiskelijoille järjestetään keskustelutilaisuuksia, joissa heidihautalat, mattivanhaset ja rosameriläiset kertovat aatoksistaan ja vastailevat kysymyksiin. En kuitenkaan ole varma siitä, että noiden järjestäminen on nimenomaan opiskelijoiden edustajien tehtävä. Luulisin paremminkin puolueiden huolehtivan siitä. Ehken vain ole tarpeeksi poliittinen itse -- valtiollisissa vaaleissakin äänestän sitä, jonka arvot ja mielipiteet vastaavat parhaiten omiani ja joka harrastaa vähiten poliittista keuhkoamista.

Human ja Nistin toistaiseksi viimeinen jakso ilmestyy perjantaina. Yritän sen jälkeen jossain vaiheessa laittaa kaikki Humat ja Nistit nettiin. Ehkä jopa ne sensuroidut episodit. Tässä kuitenkin logo muistin virkistykseksi:



Kuka perkele muuten on keksinyt sen, että edarin nimenhuutoäänestyksessä "jaa" tarkoittaa pohjaa ja "ei" muutosehdotusta? Esim. lisäyksistä äänestettäessä tuo on äärimmäisen epäloogista. Jos haluan, että lisäys tehdään, huudan "ei" ja jos en halua, huudan "jaa"? Ihan älytöntä. :)

Ei kommentteja: