tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

R.I.P. Kirpputori

Eiiih! Missä sitä sitten shoppaillaan ihanina kesäiltoina jos Hietsun iltakirppiksen toiminta lakkautetaan?

Mitä viime aikoina puhuttaneeseen T-paitakiistaan tulee, mä en tiedä kumman pitäis olla enemmän huolissaan asiasta: prätkäjengiläisten, joita ilmeisesti ärsyttää, että niiden logoa matkitaan lastenvaatteissa vai äitien, jotka pukevat lapsensa niihin vaatteisiin. No, toisaalta, ruotsalaiset jaksoivat mouhota tyttöjäätelöstäkin (minusta sen huolestuttavin puoli on ennakkoluulojen herättämisen sijaan se, että minen ainakaan pistä suuhuni mitään mikä on täytetty glittermeikillä. Kosmetiikalle on olemassa ihan muitakin käyttötarkoituksia kuin imeskely).

Kävin tänään testaamassa hallintorakennuksen uudet juoksumatot ja hölkytin yhteensä tunnin treenin kahtena etappina: 30 min ylämäkiharjoitusta, 30 min palauttavaa tasaisella vastuksella. Jalat alkavat olla taas samassa kunnossa kuin Saksassa, eli viikonlopun ulkolenkkejä voisi hiljalleen pidentää. Arkisin ei ehdi. Mukavan mittainen lenkki, esimerkiksi 20--25 kilometriä, vie kuitenkin sauvottuna muutaman tunnin, eli sitä on vähän vaikea sovittaa luentojen ja kokousten väliin. Oletan, että tilanne helpottuu viimeistään kesäkuussa, kun viimeisetkin seminaarit on käyty.

Kevään kunniaksi ostin myös uudet, pirtsakan punaiset treenihousut (tähän mennessä olen omistanut lähinnä turvallisen ja hoikentavan mustia). Välillä täytyy saada jotain kivaa gradun kanssa puurtamisen vastapainoksi. :)

Ei kommentteja: