perjantaina, marraskuuta 10, 2006

Ja vanhakin nyt nuortuu?

Tarttis varmaan todeta jotain näpsäkkää hallitusneuvotteluista, joista muutamat ovatkin jo jotain puhuneet. Emi vain ehti ensin viemään sanat suustani. Ja sen neuvottelutuloksen voi lukea vaikkapa HYALin blogista.

Yllätyksiä tuli tosiaan monessa paikassa vastaan. Yksi ikävä yllätys minulle oli se, että tanssipartneriksi oli tietyiltä tahoilta tarjolla vain vauvaa ja vaaria, kun vetreät ja esitanssijataitoiset nuorukaiset oli kaikki kerätty mukaan orkesteriin. Vauvoista kasvaa taatusti hyviä tanssijoita, kunhan ne kasvavat nuorukaisiksi ja ovat hetken käyneet tanssikurssia oppiakseen askeleet. Vaareilla taas tanssikurssi on toki hienosti jo plakkarissa, mutta niillä on riski kompastua partaansa ja sitä paitsi joskus myös hakemus vetämässä toiseen palvelutaloon.

Viikonlopun aikana taidan keskittyä yksinomaan opintoihin ja univelan lyhentämiseen. Viimeistelyä odottavat kipeästi kaivaten yksi seminaarityö ja yksi esitelmä, joiden pitäisi olla valmiita ensi viikolla. Olis myös ihan mukavaa saada edes joskus nukuttua nämä mustat kauppakassit pois silmien alta.

Ei kommentteja: